петак, 17. јул 2020.

Numeroskop i Anđeoske Iskre za Teu

Happy
sweet
16
Tea
                      23.7.2004.                     
Opšte smernice:
5 7 6
3 6
9
Najdraža moja,
Na početku te moram zamoliti da zaista obratiš pažnju na ove smernice.
Ti si stvorenje koje je POSEBNO. Svoj talenat i svoju svrhu ćeš lagano i otkriti. Uvek se obrati anđelu čuvaru, zamoli za odgovor, vođstvo ili pomoć. Ne znam kako da ti ovo objasnim ali kod tebe je neverovatan spoj brojeva…kao da se tri puta javlja Sveto Trojstvo. Mislim da si Božje dete I zaista nije slučajno što si “Božji dar”.
Osluškuj svoju dušu, pomoli se, zamoli Anđele za smernice.
Ti si emotivno stvorenje I usađena ti je osobina da si nežna duša koja brine o drugima donoseći im svetlost, sreću I dobro raspoloženje. Najbolje radiš u paru, tada si I ti najsrećnija. Trebalo bi da ostaneš radoznalo dete, da istražuješ, da se raduješ, da ne zaboraviš da te prate srećne okolnosti. Voliš da si u pokretu, tada I dobijaš snagu, potrebno ti je radosno okruženje I ne voliš “teške teme” spore osobe, teške, negativne I komplikovane osobe. One ti crpe energiju I usporavaju te. Sve što ti se bude događalo u životu je Božja promisao. Biće iznenadnih situacija koje će probuditi i pokazati ti koliku snagu poseduješ i sve će se srećno završavati. Mislim da si ti jedan nasmejani svetionik ovoj planeti.
U svoj svojoj brzini ili impulsivnosti, revolucionarnom duhu, ne zaboravimo da si umetnička duša i da te umetnost, pisanje, slikanje, muzika, ma sve vrste umetnosti pokreću i kroz njih ispoljavaš svoje Božje darove. To je ono što tvoja duša voli, ma šta ti o tome sada mislila. Mislim da ćeš u nekom periodu života učestvovati u isceljivanju, biti iscelitelj...na koji način …to ćeš morati da otkriješ. Volim da ti ostavim tu slobodu izbora. Znaj da ne treba nipošto da se zatvaraš ni sputavaš – oslobodi svoju veselu, snažnu dušu i pomozi ljudima na ovoj Planeti. Ono što se po brojevima vidi je da imaš sposobnost da osetiš tuđu energiju, da je detektuješ. Takođe, izuzetno je važno da naučiš da tuđu toksičnu energiju ne primaš i da znaš kako da je se oslobodiš.
Poslednji broj govori o tome da u sebi sadržiš mudrost svih ljudi koji te okružuju, da si poslata na ovu Planetu sa izuzetnim razlogom…nemoj to zaboraviti ! Svoj dar moraš otkriti i pokloniti.
Nemoj da te brine što možeš i nailazićeš na nerazumevanje okoline – to što ti intuitivno znaš njima nije poznato – ne mogu da to pojme. Moj savet je da pronađeš ljubav u sebi, snagu u sebi, mir u sebi i da je emituješ ne očekujući da ti se vrati. Mnogo je toga u tebi, neisrpan je izvor ! Samo ne dozvoli nikome da taj tvoj izvor zamuti i iscrpi.
Primećujem da Bog ima zadatak za tebe u kome ćeš biti inovator, prva, da te podržavaju Anđeli i da poseduješ neverovatnu moć i snagu regeneracije.
Imam utisak, vidim, da toga duuuugo nećeš biti svesna, letećeš veselo na mnogo strana…ali ovaj svet će ti se sam otkriti, ne brinem.
Da zaključim :
Ti si sreća i svetlost, ti si tu da obasjaš – ne da prikupljaš tamu, taložiš negativno već da svetlošću nadjačaš i neutrališeš mrak ! Bog ti je dao snagu za to ! Osmehom možeš pokoriti Planetu !
Godišnje smernice:
3 4 7
Ova godina je važna za tebe, rekli bismo sudbinska. Ona se vezuje za sve one životne prekretnice koje nam se dešavaju. Ne sviđa mi se ova godina, vidi se da nam nosi dosta usporenja i otežanja…tako da, iskreno, jedva čekam 2021….do tada bih preporučila da se primiriš, nađeš svoju tišinu i mir, neguješ pozitivne misli, radiš ono što čini srećnom i da ne planiraš mnogo (tek od februara 2021). Ova godina je svojeglava i može biti lepa ili ružna, sve je to Božja promisao.
23.7.2020.
5 7 4
3 4
7
Tvoja lična godina je takva da bi ti želela pokret, izlaske, ljubav, zaljubljivanje, veselje ali nailaziš na blokade, na prepreke. Prosto se ne da, vidimo i zašto. Ipak mislim da tebi lično slede lepi događaji, da će sve biti dobro samo moraš da usporiš, da staneš – nemoj ići glavom kroz zid – ostani do februara u svom srećnom i mirnom svetu. Tada se situacija pokreće i moći ćeš da ostvariš sve ono što ti se sada ne da.
Jul 2020:
3 7 4
7 7 5
Ovaj mesec protiče uz iznenadne događaje, tvoje buđenje, priliv energije. Obeležiće ga druženje, veselje, razgovori, uživaćeš u svojim hobijima, nekim starim simpatijama. Lep je mesec i uživaj u njemu. Iako nećeš baš sve moći da ostvariš što pomisliš, mislim da će ipak prevagnuti radost i da ćeš uživati.
Avgust 2020:
3 8 4
7 8 6
Avgust nosi osećajnost i osetljivost. Nije vreme za neke važne odluke, jer su skrivene stvari I ne vidiš celu sliku. Moj savet je da prvo poslušaš svoje srce, da osetiš a ne da mozak odlučuje. Sa druge strane ti imaš mnogo ideja, stiže I neki finansijski priliv, sva si u odlukama, puna energije. Mislim da će ishod na kraju biti ipak drugačiji od tvojih planova. Zato se malo primiri.
Septembar 2020:
3 9 4
7 9 7
Toliko si impulsivna, praštiš I nadam se da ćeš ipak uspeti da se zaustaviš nekako jer ovo je mesec da se stvari stišavaju, da se dovrše a ne da se gomila nešto novo ili pokreću neke revolucije. Nemoj mnogo verovati ljudima oko sebe, mutne su radnje koje ti predlažu.
Oktobar 2020:
3 1 4
7 1 8
Dopada mi se ovaj mesec. Vreme je za nove projekte, vreme je povoljno I za finansije, Anđeli te podržavaju u planovima. Ako nešto želiš da kupiš, ovaj mesec je pravi za to ! Lepa i divna energija koja te nosi.
Novembar 2020:
3 2 4
7 2 9
Mir, tišina, primirje !
Ne pokušavaj sada, vraćaćeš se više puta, neće ti uspevati a ti nećeš ni moći da utičeš.
Sada radi samo ono što moraš, umiri se i primiri se – ne talasaj. Završi ono što mesecima odlažeš ali u tišini i polako. Bićeš okrenuta i porodici.
Decembar 2020:
3 3 4
7 3 1
Decembar je za tebe mesec u kome si srećna. Osmišljavaš nešto novo, pokrećeš nešto novo i uspeva ti ! Podršku imaš od muških osoba. Ako ti je nešto baš važno – sada je vreme da to započneš ! Sreća te prati.
Anđeoske Iskre :
Jul 2020:
Trebaš raditi ono što voliš, što te toliko raduje da osećaš da letiš.
Ako to budeš odabrala – stižu i nagrade/ finansije.
Avgust 2020:
Toliko je lepote u tebi. Tvoja duša je prekrasna – neguj to što imaš u sebi.
Možeš pomoći deci koja su osetljiva. Imaš neku posebnu povezanost sa decom.
Septembar 2020:
Sve što se dešava ima svoj razlog – koji je divan, ali ti ga još ne vidiš. Ne brini se, sve je dobro I sve će biti dobro. Prepusti svoje brige Bogu.
Oktobar 2020:
Budi jedinstvena I pokaži svoju kreativnost – sledi ti siguran uspeh I pobeda.
Novembar 2020:
Anđeli ti poručuju da probudiš vođu u sebi. Veruj u sebe! Pomozi I povedi I druge za sobom. Pobeđuješ.
Decembar 2020:
Sve što se dešava je prolazno, samo je jedno od iskustava – zato ne brini. To narušava i zdravlje – ostani pozitivna i poslušaj savete.

Нема коментара:

Постави коментар

Ostavite svoj komentar: