петак, 17. јул 2020.

Numeroiskre, Anđeoske Iskre za moje 3



Za moje trojke :
                     3                     
Opšte smernice:
Ti si sreća i svetlost, ti si tu da obasjaš – da svetlošću nadjačaš i neutrališeš mrak ! Bog ti je dao snagu za to ! Osmehom možeš pokoriti Planetu !
Godišnje smernice:
Ova godina je važna za tebe, rekli bismo sudbinska. Ona se vezuje za sve one životne prekretnice koje nam se dešavaju. Ne sviđa mi se ova godina, vidi se da nam nosi dosta usporenja i otežanja…tako da, iskreno, jedva čekam 2021….do tada bih preporučila da se primiriš, nađeš svoju tišinu i mir, neguješ pozitivne misli, radiš ono što te čini srećnom i da ne planiraš mnogo (tek od februara 2021). Ova godina je svojeglava i može biti lepa ili ružna, sve je to Božja promisao.

Jul 2020:
Ovaj mesec protiče uz iznenadne događaje, tvoje buđenje, priliv energije. Obeležiće ga druženje, veselje, razgovori, uživaćeš u svojim hobijima, nekim starim simpatijama. Lep je mesec i uživaj u njemu. Iako nećeš baš sve moći da ostvariš što pomisliš, mislim da će ipak prevagnuti radost i da ćeš uživati.
Avgust 2020:
Avgust nosi osećajnost i osetljivost. Nije vreme za neke važne odluke, jer su skrivene stvari I ne vidiš celu sliku. Moj savet je da prvo poslušaš svoje srce, da osetiš a ne da mozak odlučuje. Sa druge strane ti imaš mnogo ideja, stiže I neki finansijski priliv, sva si u odlukama, puna energije. Mislim da će ishod na kraju biti ipak drugačiji od tvojih planova. Zato se malo primiri.
Septembar 2020:
Toliko si impulsivna, prštiš I nadam se da ćeš ipak uspeti da se zaustaviš nekako jer ovo je mesec da se stvari stišavaju, da se dovrše a ne da se gomila nešto novo ili pokreću neke revolucije. Nemoj mnogo verovati ljudima oko sebe, mutne su radnje koje ti predlažu.
Oktobar 2020:
Dopada mi se ovaj mesec. Vreme je za nove projekte, vreme je povoljno I za finansije, Anđeli te podržavaju u planovima. Ako nešto želiš da kupiš, ovaj mesec je pravi za to ! Lepa i divna energija koja te nosi.
Novembar 2020:
Mir, tišina, primirje !
Ne pokušavaj sada, vraćaćeš se više puta, neće ti uspevati a ti nećeš ni moći da utičeš.
Sada radi samo ono što moraš, umiri se i primiri se – ne talasaj. Završi ono što mesecima odlažeš ali u tišini i polako. Bićeš okrenuta i porodici.
Decembar 2020:
Decembar je za tebe mesec u kome si srećna. Osmišljavaš nešto novo, pokrećeš nešto novo i uspeva ti ! Podršku imaš od muških osoba. Ako ti je nešto baš važno – sada je vreme da to započneš ! Sreća te prati.
Anđeoske Iskre :
Jul 2020:
Otvara ti se novi put, pokrećeš nove projekte. Ti to možeš ali…nemoj da preteraš u tome, odmaraj, spavaj, vežbaj, hrani se pravilno.
Avgust 2020:
Tvoja porodica i tvoji voljeni su zaštićeni, ne treba da brineš.
Vreme je da se okreneš sebi, da budeš srećna i ponosna zbog svojih poduhvata. Raduj se i pohvali sebe.
Septembar 2020:
Budi zahvalna na svemu što imaš i što ti je darovano.
Tvoji voljeni na Nebu su tvoji Anđeli čuvari.
Oktobar 2020:
Obrati pažnju na zdravlje.
Nemoj da odustaješ sada, spremna si za uspeh.
Novembar 2020:
Sve što radiš, misliš, postižeš treba da bude inspirisano I pokrenuto ljubavlju.
Budi ljubav I budi u miru.
Decembar 2020:
Veruj u sebe i uradi to što strastveno želiš, ne brini za porodicu,
pruži im ljubav i oni će te podržati.

Нема коментара:

Постави коментар

Ostavite svoj komentar: