субота, 20. јун 2020.

Смернице за моју душу - опште, годишње, анђеоске, искре

13.7.1979.
 4  7    8
   11    8
     2   8
        1

Драга моја,

оно што ти морам на почетку истаћи је да због броја 11 поседујеш несвакидашње квалитете. Ово је број духовности, јаке интуиције, амбиције, толеранције, инвентивности, оригиналних идеја, могуће видовитости. Представља тајно знање, интелигенцију и велику интелектуалну снагу. Повезује се са образовањем, духовношћу и психичким способностима. Ти си изузетно осетљива, осећајна и склона променама расположења па мораш радити на свом духовном миру и опуштању. Изузетно си мудра особа, кажу да су ово "старе" душе које имају посебну мисију у овом животу! Дешава ти се да помажеш другима до изнемоглости - пази на своју енергију. Потребан ти је партнер у свему који мора бити интелигентна, духовна, мудра особа.
О свему овоме говори и број 2.

Крећемо од почетка.
Ти си покретач и иноватор који жели да усрећи друге, да помогне другима и води их ка срећи.(1,3) Можеш у свему томе наилазити на успорења, тежи рад. Од тебе се очекује, тако ти се догађа да мораш поштовати ред, рад, мораш бити дисциплинована. Од малих ногу изгледаш и јеси озбиљнија од других(4). Међутим, како је ту и број 7, све то ти и није баш лако. ти си и револуционар, снажна енергија те носи и спремна си да рушиш стене да постигнеш успех. Ово ће те често терати да не волиш ограничења, оквире, спутавања, негативне и песимистичне особе. Знај да ти је све то од Бога дато и да баш у овом пољу имаш посебну мисију! Ти си иноватор, покретач и вођа који мора испунити задатак и помоћи људима у тражењу и остваривању среће!
Не смеш заборавити на своје срце и осећања која су ти најсигурнији водич! Твојој души је потребно да брине о другима, мајчинство, да помаже женским особама. Код тебе постоји контрадикторност. Неопходан ти је партнер, не волиш бити у центру пажње а са друге стране ти је суђено да си иноватор, покретач, да ћеш бити у улози вође. Толико си снажна у неким периодима да ће мушкарац тешко моћи да се уклопи у ову причу. А твоја душа је емотивна, потребна јој је љубав. Твој партнер мора бити изузетно интелигентан, неко ко ће ти бити ветар у леђа. Уколико те буде спутавао, све ће пући!
Важно је да слушаш своје срце, своју интуицију и да радиш на позитивним ставовима!

Број 8 говори да поседујеш снажну енергију, незаустављиву, која те регенерише и покреће. Такорећи, ово зову "мушком" енергијом. Такође, ово су анђеоска деца и треба да буду повезана са својим Анђелима чуварима и од њих траже помоћ и одговоре.

Када мало упоређујемо бројеве (4(1,3) : 8) рекла бих да када, покренеш нешто ново и имаш срећу у свему што желиш да оствариш, наилазићеш на блокаде и успорења, на тежи пут. Неће ти то пријати и борићеш се, бити и љута у тим тренуцима(7), дизати револуције. Ипак, 8 ти даје снажну енергију и имаш способност да све то победиш! Слушај своје срце, интуицију и Анђеле.

Две струје су супротстављене и као да се боре која ће преовладати. То је емотивна, женска страна, мајчинство, жеља и потреба за породицом и са друге стране, снажна енергија, позив анђела и мисија која те води ка путу твоје душе. У свему овоме, на крају остајеш иноватор, првак, вођа који уз емоције и снагу крчи неки нови пут и испуњава важну мисију.

Ова година ти је била лепа. Било је времена  за изласке, радост, заљубљивање, учење, књиге, папире, награде, кратка путовања. Уживала  си! У љубави су се понављале старе приче. Ниси желела да ствараш неке дуге везе. Паметно је тако.  Тек  2021 је година љубави и судбине (да тако кажемо). Ова година је година појачане осетљивости на различите врсте енергија па избегавај негативне људе, неискрене. Такође, обрати пажњу на особе које ћеш у овој години упознати и са њима остваривати контакте или везу. Година је када је срце отворено, креативност ти је изузетна. Изрази се кроз неки вид уметности. Искрено, са овом комбинацијом 246, није време за нове пројекте. Биће ту разних успорења, враћања и понављања. Пусти да тече...Ове године си окренута и побољшању свог здравља.

Поруке Анђела за тебе су:

Са лакоћом можеш да креираш живот какав желиш и заслужујеш.
Твоја креативност те доводи до успеха.

Искра Мarie Soleil за тебе је у броју 6:

Покрени се, заплеши, запевај, играј се, заљуби се!
Време је за љубав и смех!




Са љубављу,
Мarie Soleil 

Нема коментара:

Постави коментар

Ostavite svoj komentar: