четвртак, 26. март 2020.

Дневник Искри Мари Солеј 24.3.2020. - 27.3.2020.


Дневник Искри Мари Солеј


24.3.2020.
Морало је све кулминирати баш у овом дану. Ланчано, из седмице у седмицу, бројеви су наговештавали. Ми, двојке, смо то осећали и интуитивно...бројеви нису ни били потребни. Све је ово лекција! Лекција, да схватиш и прихватиш, да и у открићима треба бити опрезан. Тај који зна, мора пажљиво руковати са тим, не сме стварати зачарани круг. Лажи су под велом радости пробудиле таму и оно скривено. Деловало је. Под четворком све делује. АЛИ! Ово је само лекција, баш због четворке! Питала сам се чему све, размишљала о путу изласка из свега...
25.3.2020.
Уз женске особе, папире, неко ново учење и разговоре...праћени срећним околностима стали смо пред учитеља. Експлозивни, са вером, открили смо и започели нови пут. Неке даме су нам биле Дар од Бога, неке не. Анђели су стали између нас. Арханђели Рафаел и Михаел започели су небески бој. Ето и одговора. Небо је највеће!
26.3.2020.
„Дама“ споља, ваља се ... Ипак, Анђели и Арханђели будно мотре. Праћени Фортуном, просипају чаробни златно-сребрнкасти прах. Прихватићемо изазов! Прекинути све токсично, послати у небо, појачати светло! Не заборавимо да је низ женске енергије, тешких лекција и лажи проткан невероватном снагом регенерације и Анђелима. Два су Анђела/Арханђела удружена у Божјем знаку! Шаљем и теби светлост и љубав! Изрони! Пружена је рука.
27.3.2020.
Помоли се Богородици, упали кандило, нека тамњан замирише! Повуци се и помоли. Препусти, има ко да мисли о томе. Ко иште – биће му дато.

Енергетске Искре:
Арханђео Михаел (35-8), Божји храм (12-3), Дивљење (15-6, нисам ни сумњала)
Као и бројеви, енергије такође упућују на Арханђела Михаела, Божји храм и интуицију...оно треће не мора се ни објашњавати, већ је речено. Знање које тражимо, можемо позвати срцем. Веруј и захвали се!

Анђеоске Искре:
Радост, Анђели чувари, Здравље
Покрени се и заплеши са Анђелима јер је живот игра! Ово је само једно од искустава, не брини. Негуј позитивне мисли, негуј љубав, веру и светлост – и биће здравља!

Искре Арханђела:
Креативно писање, Спознаја, Месечеви циклуси
Утишај се, ослушни и запиши своје мисли и идеје...то су одговори на твоје молитве. Управљај се према Месечевим циклусима.(сада је млад Месец...нова снажна енергија).

Нема коментара:

Постави коментар

Ostavite svoj komentar: